Ideaal voor plaatselijk vetverlies en huidversteviging

CryoStar Body Vibes

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verminder de sinaasappelhuid met vertrouwen dankzij CryoToning. CryoToning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal vervolgens verwijden, wat de doorbloeding zal verbeteren. Verbeterde doorbloeding zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen, wat de cellulite doet afbreken. Is ook goed in combinatie met de CryoSlimming behandelingen.

Wat doet CRYOSTAR?

Na een vergelijkende studie in het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021, kwam CRYOSTAR 3.0 als beste uit de test. CRYOSTAR staat voor:

– Een motor die twee maal zwaarder is dan die van soortgelijke toestellen op de markt, wat zorgt voor lagere temperaturen en betere resultaten. We kunnen de temperatuur meevolgen op een temperatuurgrafiek op het toestel.

– Wij werken veel trager (intensiever in arbeidsjaren) dan de meeste soortgelijke toestellen. Dit is absoluut nodig om de gewenste temperatuur op het lichaam naar -3 tot -4 graden Celsius te brengen.

– CRYOSTAR is het enige merk dat met een warmte-koude-thermische shock werkt. Dit bevordert de resultaten en maakt de behandeling aangenamer voor de klant.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
25 + 3 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan

Ultra effectief

De behandeling is zeer effectief. Zichtbare figuurverbetering al vanaf de eerste behandeling. Klanten verliezen centimeters van hun omtrek!
De behandeling is pijnvrij. CryoSlimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm op een non invasieve manier en zonder ongemak. De behandelingen worden comfortabel door gecontroleerde verwarming. Patiënten vergelijken de ervaring met een massage.

Behandeling op maat

De behandeling kan worden aangepast. CryoStar biedt een verscheidenheid aan vooraf ingestelde behandelingen die behandelaar in staat stelt om gericht te behandelen naar de wens van de klant.

Onmiddellijk zichtbaar

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Het behandelde gebied zal slanker, gladder en strakker zijn zodra je klaar bent met uw behandeling. De resultaten zullen blijven verbeteren, omdat het lichaam in de weken na CryoStar nieuw collageen aanmaakt of de vetcellen afvoert. Binnen twee weken zijn de verbeteringen zichtbaar.

Langdurig resultaat

Resultaat is langdurig. Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. Met CryoStar is het mogelijk om vetcellen wel te elimineren uit het lichaam. Bij Toning zal de toename van de collageenproductie de gezondheid van de huid verbeteren. Klanten die een gezonde levensstijl hebben en een goede huidroutine hebben, zullen langdurig genieten van de resultaten van hun CryoStar behandeling.

Wat is Cryostar?

CryoStar is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Met de CryoStar kunnen we elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de patiënt. CryoStar kan drie verschillende procedures uitvoeren: Slimming, Toning en de Facial. Patiënten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Cryo Slimming. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoStar gedurende de eerste minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -4 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Het vernietigde vet zal gedurende 14 dagen na uw procedure op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als de “thermische schok”. CryoSlimming wordt het best uitgevoerd bij mensen die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als er gewichtstoename na de CryoStar-Slimming behandeling plaatsvindt, kan dit de resultaten van de procedure ongedaan maken. CryoSlimming is pijnvrij: patiënten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 60 minuten voltooid. Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verminder de sinaasappelhuid met vertrouwen dankzij CryoToning. CryoToning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal vervolgens verwijden, wat de doorbloeding zal verbeteren. Verbeterde doorbloeding zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen, wat de cellulite doet afbreken. Is ook goed in combinatie met de CryoSlimming behandelingen. Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de huid en volumeverlies, is een CryoStar-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugd volume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van CryoStar wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, wat voor een verjongend effect zorgt in de huid. Rimpels en grove poriën worden zichtbaar verminderd. De resultaten van CryoStar zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan 5 a 6 tot soms wel 10 CryoStar-behandelingen te doen. De behandelingen moeten ten minste 14 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vet veilig af te voeren.

Kandidaten

Mensen met overtollig vet, slappe huid, huidveroudering of cellulite zijn geschikte kandidaten voor de CryoStar behandelingen. Voor de Slimming behandelingen moet je een stabiel gewicht hebben en een BMI van onder de 30. Ideale kandidaten zijn degenen die realistische verwachtingen hebben betreft de resultaten die haalbaar zijn met de CryoStar behandelingen. Klanten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl, zullen de beste resultaten van CryoStar zien. Patiënten moeten één week na het ontharen wachten, één maand na Botox en drie maanden na fillers voordat ze op diezelfde zone een CryoStar behandeling willen. Klanten die zwanger zijn of borstvoeding geven, mogen niet behandeld worden. Bepaalde reeds bestaande aandoeningen kunnen ook gecontraïndiceerd zijn met CryoStar, zoals sommige zenuwaandoeningen of ernstige diabetes. Voorafgaand vindt er een intake plaats om te kijken of de behandeling voor jou geschikt is.

Menu